PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Harmke Heuver Harmke Heuver

Hallo lezer! Sinds augustus 2021 mag ik de predikant van Lux Mundi zijn. 
Mijn naam is Harmke Heuver, ik ben getrouwd met Martin Boon die ook predikant is en wel in Austerlitz. Samen hebben we drie kinderen: Karlijn ('16), Joris ('18) en Sverre ('20). We mogen wonen in de fijne pastorie in Lexmond. Ik ben geboren in Stadskanaal, heb mijn tienerjaren doorgebracht in Heerde, mijn studietijd in Utrecht, en ben daarna predikant geweest in Barneveld. En toen dus hier terechtgekomen.

Voor Lexmond en Hei- en Boeicop probeer ik een aanspreekpunt te zijn voor iedereen die zoekende is in het leven en in het geloof. Doorgewinterde kerkgangers en mensen die alleen nog maar iets nieuwsgierig zijn: ik hoor graag van je! Ik ga graag op bezoek bij mensen, om hun verhaal te horen. Op zondag mag ik over het grote verhaal van God vertellen, en me ook zelf laten aanspreken. Mooi werk. 


Verder ga ik graag op zoek naar nieuwe wegen: hoe kan het goede nieuws klinken in deze tijd? Hoe vormen we samen een gemeenschap, het lichaam van Christus? Hoe laten we ons inspireren door de jongeren? Hoe kunnen wij tot zegen zijn in deze wereld?

Neem gerust contact op, op welke manier dan ook, als je vragen of ideeën hebt. Graag tot ziens!
Telefoon: 0640375901 (best bereikbaar op maandag en woensdag van 8.30-9.30)
Mail: harmkeheuver@hotmail.com
Sociale media: facebook.com/harmke.heuvertiktok.com/@domineeharmkeinstagram.com/harmkeh
terug
 
 

Ds. A. Six-Wienen, Benschop
datum en tijdstip 24-10-2021 om 09:30
meer details

Tienerdienst
datum en tijdstip 24-10-2021 om 18:30
meer details

Ds. F. Mout, Baarn
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10:00
meer details

Kind op Schoot
datum en tijdstip 31-10-2021 om 15:30
meer details

 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.