PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Profiel digitaal ontvangen? Profiel digitaal ontvangen?

Profiel & AVG

Met de komst van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) veranderen er ook een aantal zaken voor Profiel. Een aantal zaken op een rij:

1. U bent gewend dat Profiel in iedere editie de verjaardagen vermeld van gemeenteleden van 75 jaar en ouder. Stelt u het niet op prijs om in deze lijst vermeld te worden, wilt u dit dan aangeven bij de redactie. U kunt een email sturen aan de redactie. Het emailadres is: profielluxmundi@gmail.com.

2. Daarnaast worden in elk Profiel de mutaties ledenlijst vermeld. Dit betreft berichten van geboorte, overlijden, verhuizing, vertrek en toetreding. Stelt u het niet op prijs dat dit bericht over u wordt vermeld, wilt u dit dan aangeven bij uw wijkouderling.

3. Profiel valt op de mat in Hei- en Boeicop, Lexmond en Vianen. Daarnaast werd Profiel ook altijd online gepubliceerd op de website van Lux Mundi. Met ingang van heden zullen wij stoppen met de publicatie op de website. Woont u niet in genoemde dorpen en wilt u Profiel toch (digitaal) blijven lezen? Stuur dan een email naar de redactie. U ontvangt Profiel dan in uw mailbox.

U merkt het; de AVG heeft invloed op de manier waarop Profiel vorm wordt gegeven en gepubliceerd. Door bovenstaande in acht te nemen hoopt de redactie recht te doen aan de AVG én aan gemeenteleven en omzien naar elkaar.

Met vriendelijke groet,

De redactie
terug
 
 

Pinksteren, Ds. H.A. Heuver
datum en tijdstip 19-05-2024 om 09:30
meer details

Ds. A. Driebergen, Noordeloos
datum en tijdstip 26-05-2024 om 09:30
meer details

Themaviering, Ds. W.A. Roskam, Utrecht
datum en tijdstip 26-05-2024 om 18:30
meer details

Heilig Avondmaal, ds. O. Grevink, Waalwijk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 09:30
meer details

 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.