PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Dorine Keizer Dorine Keizer

Beste lezer, mijn naam is Dorine Keizer. Vanaf september 2021 ben ik bij Lux Mundi werkzaam als kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat. Samen met mijn man Nico Sjoer woon ik in Wageningen. Mijn man is daar predikant bij de Bevrijdingskerk. Onze kinderen zijn inmiddels allemaal uitgevlogen en hebben een eigen gezin of zijn aan het studeren. Naast mijn werk bij Lux Mundi ben ik ook werkzaam als geestelijk verzorger bij een verpleeghuis in Rotterdam.

Binnen de gemeente Lux Mundi zal mijn aandacht vooral gericht zijn op de oudere gemeenteleden. Daar waar nodig zal ik hen bezoeken en begeleiden. Het is mooi om een tijdje met iemand op weg te zijn en daarin de verhalen van God en mensen bij elkaar te brengen.

Ook hoop ik zo af en toe voor te mogen gaan in de zondagse eredienst. Daarnaast zal ik voorgaan in uitvaartdiensten. Samen met de nabestaanden wordt er een waardig en persoonlijk afscheid voorbereid.

Eén dag in de week ben ik aan het werk voor Lux Mundi, dat zal vooral op de donderdagen zijn. Neem gerust contact op:

Telefoon:    06-13488499
Mail:           dorinekeizer@gmail.com

terug
 
 

2e Advent, Ds H.A. Heuver
datum en tijdstip 10-12-2023 om 10:00
meer details

Engelen, met mw. N. Rijneveld-Schep, Lopik
datum en tijdstip 10-12-2023 om 18:30
meer details

3e Advent, ds. J. Visser, Ermelo
datum en tijdstip 17-12-2023 om 10:00
meer details

TOP 2000 kerkdienst
datum en tijdstip 17-12-2023 om 19:30
meer details

 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.