PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Profiel van de Protestantse Gemeente Lexmond en Hei- en Boeicop Profiel van de Protestantse Gemeente Lexmond en Hei- en Boeicop

Licht voor de wereld
De protestantse gemeente Lux Mundi in Lexmond en Hei- en Boeicop is deel van de wereldwijde gemeenschap van mensen die het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. Wij geloven dat de mooiste dingen ons worden geschonken: het leven, liefde, vergeving, vertrouwen en vrede, bijvoorbeeld. We leven van genade, van wat ons wordt gegeven. De blijdschap daarover bindt ons samen. Het grootste geschenk dat we met elkaar willen delen is het leven van Jezus Christus. In onze geloofsgemeenschap komen mensen bij elkaar rond de blijde boodschap van en over hem. Ieder van ons laat zich steeds weer verrassen door het leven dat Jezus ons voorhoudt. In zijn leven zien en horen we Gods liefde voor mensen. Hij is het licht voor de wereld. In zijn voetspoor willen ook wij een licht voor de wereld zijn en ons verzetten tegen kwaad en onrecht.

‘Lux Mundi’ wil een thuis zijn voor mensen die willen zoeken naar Gods liefde voor hun leven, die de weg van Jezus Christus willen gaan en die met en voor elkaar willen samenleven.

Klik hier voor het volledige profiel van de Protestantse Gemeente Lexmond en Hei- en Boeicop
terug
 
 

Pinksteren, Ds. H.A. Heuver
datum en tijdstip 19-05-2024 om 09:30
meer details

Ds. A. Driebergen, Noordeloos
datum en tijdstip 26-05-2024 om 09:30
meer details

Themaviering, Ds. W.A. Roskam, Utrecht
datum en tijdstip 26-05-2024 om 18:30
meer details

Heilig Avondmaal, ds. O. Grevink, Waalwijk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 09:30
meer details

 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.