PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Vacature kerkelijk werker t.b.v. het ouderenpastoraat Vacature kerkelijk werker t.b.v. het ouderenpastoraat
De Protestantse Gemeente Lux Mundi te Lexmond en Hei- en Boeicop zoekt met ingang van 1 september 2021 een
 
Kerkelijk werker ten behoeve van het ouderenpastoraat (0,2 fte)
De volledige profielschets vindt u hier
 
Profiel van de Protestantse Gemeente Lexmond en Hei- en Boeicop Profiel van de Protestantse Gemeente Lexmond en Hei- en Boeicop

Licht voor de wereld
De protestantse gemeente Lux Mundi in Lexmond en Hei- en Boeicop is deel van de wereldwijde gemeenschap van mensen die het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. Wij geloven dat de mooiste dingen ons worden geschonken: het leven, liefde, vergeving, vertrouwen en vrede, bijvoorbeeld. We leven van genade, van wat ons wordt gegeven. De blijdschap daarover bindt ons samen. Het grootste geschenk dat we met elkaar willen delen is het leven van Jezus Christus. In onze geloofsgemeenschap komen mensen bij elkaar rond de blijde boodschap van en over hem. Ieder van ons laat zich steeds weer verrassen door het leven dat Jezus ons voorhoudt. In zijn leven zien en horen we Gods liefde voor mensen. Hij is het licht voor de wereld. In zijn voetspoor willen ook wij een licht voor de wereld zijn en ons verzetten tegen kwaad en onrecht.

‘Lux Mundi’ wil een thuis zijn voor mensen die willen zoeken naar Gods liefde voor hun leven, die de weg van Jezus Christus willen gaan en die met en voor elkaar willen samenleven.

Klik hier voor het volledige profiel van de Protestantse Gemeente Lexmond en Hei- en Boeicop
 
Lexmond en Hei- en Boeicop, twee dorpen in de Gemeente Vijfheerenlanden Lexmond en Hei- en Boeicop, twee dorpen in de Gemeente Vijfheerenlanden

Lexmond en Hei- en Boeicop, twee dorpen in de Gemeente Vijfheerenlanden
De Gemeente Vijfheerenlanden (ca. 55.000 inwoners) is per 1 januari 2019 ontstaan door een gemeentelijke herindeling van de voormalige gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik.

Klik hier voor het volledige profiel van de dorpen Lexmond en Hei-en Boeicop
 
 
Contactgegevens Contactgegevens

Reageren
Als u zich herkent in bovenstaande profielschets van kerkelijk werker, dan bent u meer dan van harte welkom om te solliciteren. U kunt tot 15 juni 2021 uw sollicitatie (brief en CV) richten tot de sollicitatiecommissie van de Protestantse Gemeente Lux Mundi via het emailadres: scriba@lux-mundi.nl.

 
 

Dr. F. Stark, Lexmond
datum en tijdstip 26-09-2021 om 09:30
meer details

Concert met Theo van Tellingen
datum en tijdstip 26-09-2021 om 18:30
meer details

Ds. H.A. Heuver
datum en tijdstip 03-10-2021 om 09:30
meer details

Israël-zondag, ds. J. Visser, Ermelo
datum en tijdstip 03-10-2021 om 18:30
meer details

 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.