PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Zondagavondprogramma 2020 Zondagavondprogramma 2020

Het Zondagavondprogramma van Lux Mundi krijgt inmiddels een zekere bekendheid. Een zekere waardering ook, zowel in Lexmond als in de regio. Ook in het najaar van 2020 is er weer een gevarieerd programma van vieringen, Met opnieuw een mix van vaste onderdelen en nieuwe elementen. We zien weer uit naar de ‘vaste‘ onderdelen: Kliederkerk en het Avondgebed. Ook de Top2000Kerkdienst is er weer. Met daarnaast dit najaar een bijzondere Requimeviering op Eeuwigheidszondag en wat te denken van 'Beelden van Ernst Barlach' met Nel Rijneveld-Schep.

In verband met de uitbraak van het Corona virus zijn alle vieringen, diensten en bijeenkomsten uit het zondagavondprogramma in Lux Mundi onder voorbehoud. Indien noodzakelijk wordt op een andere manier vorm gegeven aan het thema van die week. Uiteraard respecteert Lux Mundi de maatregelen van overheidswege. Voor actuele informatie betreffende bijeenkomsten, vieringen en diensten verwijzen wij u naar Facebook of Instagram.

terug
 
 

Ds. N. Dijkstra-Algra, Houten
datum en tijdstip 27-09-2020 om 09:30
meer details

Goud van Oud
datum en tijdstip 27-09-2020 om 18:30
meer details

Ds. J. van Zelderen, Broek op Langendijk
datum en tijdstip 04-10-2020 om 09:30
meer details

Ds. W. A. Roskam, Utrecht
datum en tijdstip 04-10-2020 om 18:30
meer details

 
Lux Mundi op Twitter
 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.