PKN
Protestantse Gemeente Lexmond
 
Thuis luisteren Thuis luisteren

Youtube

Ten dienste van onze gemeenteleden die niet in staat zijn de kerkdiensten bij te wonen is er de mogelijkheid via YouTube rechtstreeks (of  later) de dienst mee beleven.

Opname

De kerkdiensten kunnen op verzoek opgenomen worden op een USB stick. Indien u een USB stick van een dienst wenst kunt u dit meedelen aan de contactpersoon van de diaconie.

App voor Kerkomroep

Via uw smartphone of tabletpc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan met de Kerkomroep-app voor Android; Iphone of Ipad.Voor Android is de App beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep, de app voor Apple is beschikbaar in de Apple App Store onder de categorie Lifestyle. Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan u verder navigeert door de app. Binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken  op provincie of plaats. Uw voorkeur kunt u plaatsen onder de button "Mijn kerken".

terug
 
 
Opmerkingen over deze website?
webmasterluxmundi@gmail.com
 
AVG & foto's
Met ingang van mei 2018 zal het foto-album niet meer worden geactualiseerd. Volg ons op Facebook om onze meest recente foto's te bekijken.
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.